Viimsi Artium ja kaasaegse kunsti galerii on 29.03.2024 suletud!
en
OSTA PILET

Näitus:

  • 06.12.2022 - 31.01.2023

Viimsi Kunstikooli galerii esitleb: Eda Kommitz “Eesti seeria”

Jätkub Viimsi Kunstikooli näituste sari, millest on osa võtnud nii õpetajad, õpilased kui ka vilistlased. Järgmisena avatakse 6. detsembril 2022 Viimsi Kunstikooli galeriis Eda Kommitza isikunäitus „Eesti seeria“. Näitusel on eksponeeritud kunstniku uuemad teosed.

Eda on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemias stsenograafia eriala ja tema armastuseks on maalikunst. Kommitz on olnud Viimsi Kunstikoolis aastate jooksul õpetajaks sadadele lastele.
Näitusel eksponeerib Eda teoseid, millel on kujutatud koduseid esemeid, loomi ja tegelaskujusid Eesti looduse taustal. Eda armastab värve ja lihvib sürrealistlikud vaikelud tehniliselt viimase piirini. Iga tema töö jutustab oma loo. Eda kirjeldab:

„Mulle meeldib mõelda, et need vaikelud ei olegi nii vaiksed, kui esmapilgul tundub. Õhtu jätkudes, kui hämarus laskub üle maa, ärkavad tegelased ellu…“

12. – 23. detsembrini on galerii aknal näha Eda vitraažid „Killumängud“ ehk näitus näituse sees. Tegemist on näitusmüügiga, seega on võimalik nii endale kui sõbrale kingitus soetada, mis kestab julgelt üle sajandi.

Näitus jääb avatuks kuni jaanuari lõpuni.
Häid elamusi!

    Liitu uudiskirjaga

    Liitu Viimsi Artiumi uudiskirjaga ja ole kursis meil toimuvate kultuurisündmustega!

    Uudiskirja saajale eksklusiivsed sooduspakkumised.