Viimsi Artium ja kaasaegse kunsti galerii on 29.03.2024 suletud!
en
OSTA PILET
  • 12.03 kell 10:00

Kestus: 10.00 – 19.00

Pileteid tagasi ei osteta.
Korraldajal on õigus teha kavas muudatusi.

Küsimuste või ettepanekute korral kirjuta meile: naistepuna@gmail.com.

Piletid

Naistepuna akadeemia

Naistepäevanädala tähtsündmus – konverents inspireerivatelt naistelt inspireerivatele naistele.

Naistepuna kutsub 12. märtsil uude haridus- ja kultuurikeskusesse Viimsi Artium, et ühiselt kuulata ja jagada naistele olulisi lugusid. Pööraselt tiirlevas maailmas on naistel vaja vahel kokku tulla, et mõista – meie elulood on nii unikaalsed, samas nii universaalsed.

Täispikk konverentsipäev on täidetud põnevate vestluste ning ettekannetega erinevatel naiselikkust puudutavatel teemadel nagu tervis, pärimus, juhtimine, seksuaalsus, taimemaagia, emadus ja intuitsioon.

Päeva juhivad Naistepuna loojad ja korraldajad Elina Naan ja Kristina Paškevicius.
• Elina on 7 aastat ETV-s režissöörina töötanud, aastast 2012 olnud Kuu Ruum stuudio omanik ja õpetaja. Ta on avaldanud bestseller luulekogu “Lukuga Päevik” ning on Eesti ühe tuntuma podcasti Armastusest saatejuht.
• Kristina on loodusterapeut, koreograaf, saunaemand ja naiste seksuaalnõustaja. Von Krahli Teatri ja tantsurännakute üks asutajaliikmeid. Raamatu „Elu puudutus. Armastav, seksuaalne ja maagiline naine“ kaasautor ja podcasti Üleminek saatejuht.

Täpsema info Akadeemia kava, külaliste ja esinejate kohta leiate siitsamast sündmuse juurest. Esimesteks külalisteks on saunaemand ja teadjanaine Eda Veeroja, naudinguekspert ja koolitaja Epp Kärsin, taimetark Irje Karjus.

Aatriumis avatud pisike turg, kus saab tutvuda mõnusate brändide ja käsitööga, mis toetavad kestlikku maailmavaadet. Vaheaegadel saab soetada maitsva toidu Artiumi uues ja hubases kohvikus Kork.


Naistepuna on südasuvine laager Eesti looduses, kus sajad eri vanuses naised on seitsme aasta jooksul kohtunud, koos olnud, kogenud, jaganud, õppinud ja inspireerinud läbi lugude. Päris naised. Päris lood. Päris elu. Päriselt koos.
Suvisest metsikust retriidist on välja kasvanud talvine ja akadeemilisem kohtumine linnakeskkonnas, mis sel aastal 𝐞𝐬𝐦𝐚𝐤𝐨𝐫𝐝𝐬𝐞𝐥𝐭 Viimsi Artiumis aset leiab. Ikka samas eheduses ja aususes nagu naistepunastel kombeks.

Konverents on mõeldud kõigile naistele. Neile, kes on aastate jooksul Naistepuna laagris käinud ja täpselt sama palju ka neile, kes sellest midagi varem kuulnud pole.


Piletid: https://fienta.com/et/naistepuna-akadeemia
Instagram: instagram.com/naistepuna.akadeemia

    Liitu uudiskirjaga

    Liitu Viimsi Artiumi uudiskirjaga ja ole kursis meil toimuvate kultuurisündmustega!

    Uudiskirja saajale eksklusiivsed sooduspakkumised.