1.05.2024 on Viimsi Artium ja kaasaegse kunsti galerii suletud!
en
OSTA PILET

Kontsert:

  • 05.03 kell 17:00

Kestus: 1h

Korraldaja:
Art of Cello Festival
+372 53911419
petrovr88@gmail.com

Piletid

Art of Cello: Hayoung Choi (Lõuna-Korea)

Hayoung Choi on Saksamaal sündinud Lõuna-Korea tšellist, kelle hiljutisim saavutus on I preemia pälvimine kuninganna Elisabethi konkursil 2022. aastal. Ta on esinenud solistina paljude nimekate orkestrite ees, mänginud kuulsates kontserdisaalides üle kogu maailma ning teda on kutsutud esinema mainekatele festivalidele. Choi on musitseerinud koos selliste suurnimedega nagu Gidon Kremer, Christian Tetzlaff, Kim Kashkashian, Jörg Widmann, Mitsuko Uchida, Antoine Tamestit, Elena Bashkirova ja Martin Helmchen. Tema mängustiil on ergas ning paeluvalt mänguline, mis muudab kaasahaaravaks ka keerulisema repertuaari interpretatsiooni ning meeldejäävaks elamuseks iga kontserdi.

Choiga koos musitseerib klaveril Sten Heinoja, kes on hinnatud nii solisti kui ka kammermuusikuna. Viimaste aastate jooksul on ta üles astunud Indias, Hiinas, Ameerika Ühendriikides, Iisraelis, Venemaal, Jaapanis ja paljudes Euroopa riikides. Heinoja interpretatsiooni iseloomustab emotsionaalne intelligentsus, tervikuhaare ja sügav muusika arenguvõimaluste tunnetus.

Kontsert toimub koostöös Viimsi Muusikakooliga.

Kontserti toetavad Eesti Rahvuskultuuri Fond, Kultuurkapitali Helikunsti sihtkapital ning Harjumaa ekspertgrupp, ConcertFilm

    Liitu uudiskirjaga

    Liitu Viimsi Artiumi uudiskirjaga ja ole kursis meil toimuvate kultuurisündmustega!

    Uudiskirja saajale eksklusiivsed sooduspakkumised.