Kontsert:

  • 20.08 kell 19:00

Korraldaja: Hea Masin OÜ

Kestus: 1 tund

Piletid: 35/45

*Ligipääs ratastooliga tagatud
*Lemmikloomad jäta koju
*Kohapeal organiseeritud parkimine
*Foto- ja videoaparaat lubatud
Piletid

Ingrid Lukas Bandi taasiseseisvumispäeva kontsert

Ingrid Lukas Bandi taasiseseisvumispäeva kontsert

Tule ja naudi Eesti maailmamuusiku Ingrid Lukase kontserti Eesti Vabariigi isesesisvuse taastamise aastapäeval Viimsi Artiumis ning selle järel luksuslikku merevaatega õhtusööki restoranis OKO.

Õrn ja tugev, elektroonika ja pop, traditsiooniline ja kaasaegne: 20. augustil esineb Eesti-Šveitsi laulja ja pianist Ingrid Lukas Viimsi Artiumis ja tähistab samal päeval ka enda sünnipäeva. Muusikakriitik Janar Ala on kirjutanud: “Tema puhul on tähtis ka hääl. Hääl kui instrument. Mingis mõttes jätab ta laulmine mulje, justkui mindaks hääle sisse, jagataks seda spektrivärvideks, eri sagedusteks”. See mitmekihiline muusika loob erilise meeleolu. Tule ja sukeldu kosmilisse udusse, mille tekitab Viimsi Artiumisse sel õhtul laulja ja pillide imeliselt müstiline sümbioos!

Ingrid Lukas on esinenud kakskümmend aastat maailma lavalaudadel New Yorgis, Euroopas ja mujal. Ta segab oma viiel albumil kokku jazzi, popi, rahvamuusikat, elektroonikat ja puhast karget vokaali. Ingrid esitab koos ansambliga lugusid oma viimaselt kogumikult „Elumeloodia“ ja segab hulka hittlugusid varasematelt albumitelt. Ansamblis löövad kaasa muusikud Šveitsist, Kanadast ja Eestist. 

Ingrid Lukas Bandi täiskoosseis annab sel aastal Eestis vaid kolm kontserti.Saa osa unustamatust muusikaelamusest, mis aitab jätta hüvasti suvega, tähistada meie riigi iseseisvuse taastamist ja minna sügisele vastu lummavate emotsioonidega. 

Telli ette ka külluslik kontserdijärgne õhtusöök Viimsi restoranis OKO, mille mereäärse terrassiga hoonest avaneb romantiline vaade Tallinna lahele ja selle taga sillerdavale linnale. Ainult ühel õhtul pakutavast pidupäevamenüüst leiad:

ARTIŠOKK / küüslaugu aioli, parmesan

PRAETUD KOHA / bimi brokoliini, äkiline kurk, beurre blanc

ŠOKOLAADI FONDANT / vaarika couli, vaniljejäätis

    Liitu uudiskirjaga

    Liitu Viimsi Artiumi uudiskirjaga ja ole kursis meil toimuvate kultuurisündmustega!

    Uudiskirja saajale eksklusiivsed sooduspakkumised.