Kutse SA Kultuuri- ja hariduskeskuse Viimsi Artium toitlustuspartneri leidmiseks ja ruumide üürile andmiseks

SA Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artium avatakse 19. augustil 2022, kui toimub Artiumi avakuu, mille jooksul esitletakse kollaaži kõigest sellest, millist programmi on võimalik tulevikus Viimsi Artiumis näha nii etenduskunstide, muusika, tantsu, filmi kui visuaalse kunsti valdkonnas.

Seoses SA Kultuuri- ja hariduskeskuse Viimsi Artium avamisega 19. augustil on toitlustuspartneri leidmise ja ruumide rendile andmise kutse uus kuupäev esmaspäev, 16. mai kl 12.00.

SA Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artiumotsib toitlustuspartnerit uude kultuuri- ja hariduskeskusesse eesmärgiga anda rendile toitlustusega seotud ruumid. Kohvik-restoran teenindab nii Viimsi Artiumi kultuuriprogrammi ja ürituste külastajaid kui ka Viimsi Artiumi hoones olevate huvikoolide õpilasi ja vanemaid.

Pakkumise (kohvik-restorani kontseptsioon, profiil ja hinnapakkumine) palume esitada hiljemalt esmaspäevaks, 16. maiks 2022 kl 12.00 Kristiina Reidolvi e-mailile kristiina.reidolv@viimsiartium.ee

Toitlustuspartner

SA Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artium otsib toitlustuspartnerit 19. augustil 2022 avatavasse uude kultuuri- ja hariduskeskusesse eesmärgiga anda üürile toitlustusega seotud ruumid. 

Ootused toitlustuspartnerile:

  • Uksed on avatud kl 11.00-23.00 (kui üritused lõppevad hiljem, siis ka peale kultuuriprogrammi ja ürituste lõppu), ideaalis 7 päeva nädalas.
  • Lõunapakkumised.
  • À la carte toitlustusvõimalus õhtuses vööndis (nt 16.00-22.00), sj etenduste ja kontsertide ajal saavad restorani uksed olla avatud ka tavakliendile.
  • Kontserdi- ja etenduskülastajatele võimekus kiirelt max 30 minuti jooksul erinevatest müügipunktidest pakkuda kergeid eineid (küpsetised, salatid vmt), snäkke ja jooke. Etenduse vaheaegadel on ülimalt oluline teeninduse kiirus ja operatiivsus, et kõik saalis osalejad saaksid max 30 minuti jooksul oste sooritada ja einetada. Selleks võib vaja minna lisanduvaid müügipunkte ja lisapersonali. NB! Kui 3 saalis on korraga üritused, siis on kogu publikuarv kokku üle 800 (suur saal 457 + blackbox 190 + kammersaal 160). 
  • Kerged eined kiirelt toitlustuse saamiseks (küpsetised, salatid vmt) huvikoolide õpilastele vahetundide ajal.
  • Toitlustuspartneril eeldame cateringi võimekust, et vajadusel teenindada kultuurikeskuses toimuvaid üritusi.
  • Kohvik-restoranile ei pakuta eksklusiivõigust (vajadusel võib Artiumis üritust korraldav rentnik oma cateringiga Artiumisse tulla, et oma üritust teenindada), ent Artium on valmis tegema koostööd kohvik-restoraniga rentnikele vastastike soovituste jagamise osas.
  • Taluvuskohustus erinevate ürituste osas, mis toimuvad Artiumis – iganädalane programmi kooskõlastamine Artiumiga, sj kohvik-restoran ei saa üritusi teha samal ajal Artiumi programmiga kui üritused pole Artiumiga kooskõlastatud.
  • Kohvik-restorani mööbli kooskõlastamine Artiumi arhitektide ja sisearhitektiga.
  • Keskkonnahoid, taaskasutus, jäätmete sorteerimine ning roheline lähenemine.
  • Teenuse osutamisel peab pakkuja kasutama pädevat, etiketinorme järgivat personali, riietatuna esinduslikult puhtasse ja korrektsesse vormiriietusse.
  • Pakkujal peab olema kohvik-restorani toitlustusteenuse pakkumise kogemus vähemalt 3 aastat.
  • Pakkuja ei tohi omada riiklikku maksevõlga (sj ajatatud maksevõlga ei loeta maksevõlgnevuseks), samuti ei tohi olla pakkuja pankrotis või likvideerimisel, kelle äritegevus on peatatud või kes on muus sellesarnases seisukorras tema asukohamaa seaduse kohaselt.

Ruumid:

  • Toitlustuspartnerile antakse üürile kohvik-restorani pidamiseks projekteeritud ruumid esimesel korrusel tänava tasapinnas – kohviku saal 132,7 m2  ca 70 inimesele (joonisel ruum 102) ning köök ja abiruumid ehk lett, nõudepesu, köök, ladu, personaliruum, WC, dušš ja koridor 90,60 m2 (joonisel ruum 109). Lisanduvad ühiskasutuses olevad pinnad 111,83 m2 (4,76% hoone üldaladest). Suveperioodil on Artiumi ees terrass, kuhu saab restoran laieneda (ca 40 m2). Rendipind kokku on 335,13 m2.
  • Rendipind antakse üle „tühja karbi“ kujul, kuid köögis on sees väljatõmbekubu. Lisaks sisseehitatava mööbli osad – lett, pink, lava – ja baasmööbel.

Kõigi seadmete ja tehnika soetamine, paigaldamine, hooldamine, remontimine ja asendamine on Rentniku kohustus. Lisaks soetab Rentnik kohvik-restorani lisamööbli ja kõik vajaminevad nõud.

  • Rentnik on kohustatud tasuma omal kulul ja tähtaegselt kõigi Rendipinnaga seotud teenuste ja kõrvalkulude eest ning korraldama Rendipinna ning sellel oleva vara kohase kindlustamise, lisandub % ühiskasutuse alaga seotud kommunaal- ja kõrvalkuludest (k.a. tualettide kasutus ja vahendid).
  • Erikokkuleppel Artiumiga lisatasu eest on võimalik laieneda fuajee alale või avada suvel välikohvik Artiumi katuseterrassil, niisamuti kaasaegse kunsti galeriis või vabaõhulaval endistes kütusemahutites. Teaduskoolile kuuluva õppeköögi kasutamine on samuti eritingimustel lisatasu eest (78,1 m2 kokandusruum) – õppeköögil on suured klaasist uksed nii kohviku saali kui koridori poole ja seda saab kokku ühendada üheks ruumiks.

Ruutmeetri hind on minimaalselt alates 10 eur + km. Leping sõlmitakse kuni 5 tegevusaastaks. 

Renti korrigeeritakse igal aastal alates 1. jaanuarist 2024 Eesti Statistikaameti poolt avaldatud tarbijahinna indeksi (THI) muutuse võrra, sealjuures negatiivset indekseerimist ei toimu ja see tähendab ühtlasi ka seda, et Rendi summa ei saa muutuda väiksemaks kui see oli eelmistel perioodidel.Ruumidesse sissekolimine toimub 2022. aasta suvel enne Viimsi Artiumi avamist 19.08.2022, et pakkuda Artiumi avamisel juba külastajatele kohvik-restoranina toitlustusteenust.

Ruumidesse sissekolimine toimub enne Viimsi Artiumi avamist, et pakkuda Artiumi avamisel juba külastajatele kohvik-restoranina toitlustusteenust.

Kontseptsioon:

Kohvik-restorani kontseptsioon peab sobituma nii Viimsi Artiumi kultuuri- ja hariduskeskuse rolliga teenindades nii nõudlikku kultuuripublikut kui ka huvikoolide õpilasi ja nende vanemaid. Niisamuti peab kohvik-restorani kontseptsioon, sisekujundus ja mööbel sobituma Artiumi minimalistliku arhitektuuriga ning looduslähedusega inspireerudes Artiumi taga olevast looduskaitsealast, ürgmetsast ning klindiastangust. 

Otsus:

Otsuse toitlustuspartneri osas teeb SA Kultuuri- ja hariduskeskuse Viimsi Artiumi juhatus komisjoni ettepanekul ja läbirääkimiste tulemusena vastavalt:

Tingimus:

Pakkujal peab olema kohvik-restorani toitlustuspakkumise kogemus vähemalt 3 aastat, sj lisada juurde nimekiri kohvik-restoranidest ja kirjeldada Pakkuja kogemust toitlustusvaldkonnast. 

Kriteeriumid:

  1. Kontseptsioon (k.a. nimi, toitlustuse kontseptsioon, lisamööbel, sisearhitektuurne lahendus, roheline ja keskkonnasõbralik lähenemine, spetsialiteet ja eripära jmt) (max 10 punkti), sj:
    1. teenuse sobivus (kohvik-restorani toitlustuspakkumise kogemus vähemalt 3 aastat, kvaliteet, võimekus ja kiirus) nii nõudlikule kultuuripublikule kui huvikoolide õpilastele (max 5 punkti). 
    2. vastavus (k.a. nimi, toitlustuse kontseptsioon, lisamööbel, sisearhitektuurne lahendus, roheline ja keskkonnasõbralik lähenemine, spetsialiteet ja eripära jmt) nii Artiumi minimalistliku arhitektuuriga ning looduslähedusega inspireerudes Artiumi taga olevast looduskaitsealast, ürgmetsast ning klindiastangust (max 5 punkti);
  2. Kohvik-restorani profiil (max 10 punkti), sj: 
    1. Kellaajad ja päevad, mil kohvik-restoran on avatud – avatud ideaalis 7 päeva nädalas vahemikus 11.00-23.00 (kui üritused lõppevad hiljem, siis ka peale kultuuriprogrammi ja ürituste lõppu) (max 2 punkti);
    2. Lõunapakkumised (max 2 punkti); 
    3. à la carte toitlustus õhtuses vööndis (nt 16.00-22.00) (max 2 punkti);
    4. kerged eined kiire pakkumisena publikule etenduste ja kontsertide vaheaegadel ning huvikoolide õpilastele pealelõunal (max 2 punkti); 
    5. cateringivõimekus (max 2 punkti);
  3. Hinnapakkumine – suurima väärtusega pakkumus saab maksimaalse arvu punkte. Teised pakkumused saavad punkte proportsionaalselt vähem ja arvutatakse valemiga: “pakkumuse väärtus” / “suurim väärtus” * “10”.

Kriteeriumide täitmist hinnatakse skaalal 1-10 punkti, kus 1 näitab miinimumpunktide arvu ja 10 maksimumpunktide arvu. Paremusjärjestus selgub kõigi kriteeriumide punktide summeerimise alusel. 

Pakkumise (kohvik-restorani kontseptsioon, profiil ja hinnapakkumine) palume esitada hiljemalt esmaspäevaks, 16. maiks 2022 kl 12.00 Kristiina Reidolvi e-mailile kristiina.reidolv@viimsiartium.ee. Lisaks kirjeldada Pakkuja varasemat kogemust toitlustusvaldkonnas ja lisada nimekiri Pakkuja kohvik-restoranidest.

Oleme valmis tutvustama ja näitama kohvik-restorani ruume ja nende tehnilisi võimalusi.

Pakkujatel palun võtta ühendust lisainformatsiooni osas (restoraniala joonised, baasmööbel jmt) SA Kultuuri- ja hariduskeskuse Viimsi Artium juhatuse liikme Kristiina Reidolviga:

kristiina.reidolv@viimsiartium.ee

+372 55 25258

viimsiartium.ee