Toidulaud ei ole lihtsalt taldrik. See on väärtuste peegeldus, julgus teha valikuid ja oskus näha suurt pilti. Milline saab olema eestlase toidulaud aastal 2050? Kas suudame tagada, et see on kodumaine, kestlik ja kättesaadav? Või oleme valikute tegemise aja juba käest lasknud?
Eesti Põllumajandus- ja Kaubanduskoja Ärifoorum 2025 on mõttekoht neile, kes ei piirdu homse ilma ennustamisega, vaid tahavad kujundada ülehomset reaalsust. Päev on tempokas, ettekanded lühikesed ja sisukad. Fookuses ei ole pelgalt toit, vaid selle tähendus, mõju ja võimalused. Räägime julgusest, harjumuste murdmisest, tehnoloogia arengust ja sellest, kuidas need kujundavad meie igapäevaelu läbi toiduküsimuse.
Sõna saavad tipptegijad:
Eesti Vabariigi peaminister Kristen Michal
Käitumisgeneetika professor Uku Vainik
Kirjanik ja produtsent Susan Luitsalu
Olümpiavõitja, maailmameister ja EOK asepresident Gerd Kanter
Investor, koolitaja ja ema Kristi Saare
Ajakirjanik Rein Sikk (Maaleht)
Pangajuht Olavi Lepp (Swedbank Eesti)
Ooperilaulja Reigo Tamm
IT-visionäär ja kunstikoguja Linnar Viik
Õpilane ja noorte kõneisik Adele Hirmo
Päeva modereerib Marko Pomerants
Päeva lõpetab paneelarutelu Maalehe peatoimetaja Hindrek Riikoja juhtimisel.
See ei ole lihtsalt konverents või arutelu toidust. See on arutelu Eesti tulevikust – haridusest, ettevõtlusest, tarbijavalikutest, põllumajandusest ja ühiskondlikust vastutusest. Need teemad puudutavad meid kõiki, sest sööme me kõik – ka aastal 2050.
Rohkem infot leiab SIIT.
Piletid kohapeal osalemiseks on saadaval kuni 4. juuni 16.00
Sündmuse peasponsorid on: Maaelu Edendamise Sihtasutus ja Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu
Meediapartneriks on Maaleht