1.05.2024 on Viimsi Artium ja kaasaegse kunsti galerii suletud!
en
OSTA PILET

Kontsert:

  • 07.10 kell 19:00
Piletihinnad kuni 6.09 k.a.:
Istekoht 30 €
Seisukoht 20 €
Hinnad alates 7.09:
Istekoht 35 €
Seisukoht 25 €
Piletid

Terminaator live

Ansambel TERMINAATOR tähistab tänavu oma 36. tegutsemisaastat ning eksklusiivne kontsert leiab aset bändi frontman’i Jaagup Kreemi kodukandis. Tulles vastu paljudele soovidele, alustab TERMINAATOR oma etteastega üsna varakult, orienteeruvalt kell 20:00 ehk poole ööni ootamine on ajalugu!

Kontsert toimub uhiuues Viimsi Artiumi suures saalis, mis on kaasaegne, avatud, interdistsiplinaarne kultuurikeskus, kus kohtuvad etenduskunstid, klassikaline, jazz-, pop- ja rokkmuusika, kunst, film, teadus ja haridus. Viimsi Artiumis põimuvad omavahel nii erinevad kultuurivaldkonnad kui rahvusvaheline, riiklik ja kogukondlik mõõde.

Kõigest aasta tagasi avatud Viimsi Artium on võitnud lühikese aja jooksul paljude eestimaalaste südamed, muuhulgas on seal korraldatud ka “Eesti Laul 2023” tippsündmust.

Viimsi Artiumi suure saali eksklusiivkontsert toimub kahes osas vaheajaga ning fuajees serveeritakse kvaliteetseid jooke koos nostalgiahõnguliste rütmidega, mida pakuvad tuntud DJ’d MARK KITAJEV, KAIDO VARE ja MARGUS TEETSOV. Peale kontserti muutub fuajee tõeliseks ööelu mekaks ning afterparty kestab retrohittide saatel kuni kella 03.00ni.

ESMAKORDSELT saab külastaja valida, kas naudib Eesti lipulaeva esinemist istudes või lava ees kaasa rokkides. Selle jaoks on tuleb soetada SEISUKOHA pilet või piiratud koguses ISTEKOHTA pilet. Kõiki külalisi ootavad kaasaegse Viimsi Artiumi mugavused, alates garderoobiteenindusest lõpetades keskkonnasäästlike abiruumidega.

AJAKAVA:

19.00 Uksed avatud

19.30 DJ MARGUS TEETSOV (Fuajee)

20.30 TERMINAATOR (Suur saal)

21.15 vaheaeg

22.00 TERMINAATOR (Suur saal)

22.45 DJ MARK KITAJEV (Fuajee)

23.15 DJ KAIDO VARE (Fuajee)

00.00 Retrodisko afterparty (Fuajee)

03.00 Lõpp

Korraldaja jätab õiguse teha programmis muudatusi.

    Liitu uudiskirjaga

    Liitu Viimsi Artiumi uudiskirjaga ja ole kursis meil toimuvate kultuurisündmustega!

    Uudiskirja saajale eksklusiivsed sooduspakkumised.