1.05.2024 on Viimsi Artium ja kaasaegse kunsti galerii suletud!
en
OSTA PILET

Küünlavalguskontsert Viimsi Artiumis: Oleg Pissarenko – “Seisundi Muusika”

KÜÜNLAVALGUSKONTSERT
Oleg Pissarenko – Seisundi Muusika

Teadveloleku fenomen, inimese sisemaailma piiritu mitmekihilisus, nähtamatutel tasanditel avanevad uskumatud võimalused. Oleg Pissarenko kutsub kontserdile, et sukelduda suurde tundmatusse koos autori uue muusikaga.
Kontserdil kõlavad klaveril ja kitarril esitatud minimastlikud kaunikõlalised palad, mille täienduseks kasutatakse ka erilisi heliefekte.
Oleg Pissarenko on salapärane muusik ja helilooja, kelle muusikalise tõe otsingud on toonud teda minimalistliku helikeeleni, milles autor ise näeb inimpsüühika enesetervendamise jaoks vajaliku tööriista potentsiaali.
Olles originaalmuusikat loonud üle 20 aasta, välja andnud 10 albumit, on Pissarenko tänaseks veendunud muusika toetava toime võimalikkuses inimese sisemiste protsesside jaoks ning just sellist muusikat ta uuel albumil enda sõnul ka pakub.
Uus heliplaat “Seisundi Muusika” ilmub 2024. aasta kevadel, kuid selle lugudega on Viimsi publikul võimalik osaliselt tutvuda juba detsembri lõpus toimuval Küünlavalguskontserdil Viimsi Artiumis.

https://www.olegpissarenko.com/

Viimsi Artiumi Küünlavalguskontsertide traditsioon sai alguse 2022. aastal, kui Küünlavalguskontserdi andsid Olav Ehala ja ETV Tütarlastekoor Aarne Saluveeri juhatusel. Küünlavalguskontsert tähendab seda, et kontserti kaunistavad suurk hulk küünlaid, mis pakub lisaks imelistele helimaastikele ka visuaalset vaatemängu.

    Liitu uudiskirjaga

    Liitu Viimsi Artiumi uudiskirjaga ja ole kursis meil toimuvate kultuurisündmustega!

    Uudiskirja saajale eksklusiivsed sooduspakkumised.