1.05.2024 on Viimsi Artium ja kaasaegse kunsti galerii suletud!
en
OSTA PILET

Kontsert

  • 18.12 kell 18:00

Piletid on müügis Piletikeskuses ja Piletilevis.

Piletid

Viimsi Artium esitleb: London Community Gospel Choir (LCGC)

Jõulupühade eel, 18. detsembril paneb Viimsi Artiumi suure saali kõlama maailma üks nõutumaid ja hinnatumaid gospelkoore – London Community Gospel Choir.  

LCGC hingestatud ja inspireeriv helimaailm on vaimustanud publikut kõikidel kontinentidel ligi 40 aastat. Oma esinemistega on nad andnud emotsionaalse panuse paljudele maailma suurüritustele – olgu selleks  siis Rahvusvaheline FA karikafinaal Wembley staadionil, rahvusvaheline etenduskunstidele ja muusikale pühendatud Glastonbury Festival või heategevuslik kontsertfestival Live 8.  

Koor on pälvinud riiklikku ja rahvusvahelist tunnustust nii filmi- ja muusikavaldkonnas kui ka televisioonis tehtud töö eest – olgu nimetatud animafilm “Lõvikuningas” (The Lion King), romantiline komöödia “Armastus on see” (Love Actually), muusikafilm “Tervita minu poolt Broad Streeti”, (Give My Regards to Broad Street), kus osalejateks Paul McCartney, Ringo Starr ja Bryan Brown, muusikaline komöödia “Võitlus kiusatusega” (Fighting temptations) ja mitmed teised.  

Koor on salvestanud muusikat paljude maailmakuulsate muusikute ja lauljatega nagu näiteks Elton John, Madonna, James Brown, Paul McCartney, Sam Smith, Ellie Goulding, Adele, Greggory Porter, Blur, Justin Timberlake, PINK jne. LCGC klientideks on The X Factor, Grammys, The Voice, Brit Awards, BAFTA`s, Britain`s Got Talent, Royal, Family engagements, Burberry, Christian Dior, LVMH group, Harrods, Selfridges, Cosmopolitan ja erinevad maailma tele, meedia ja produktsioonikompaniid.  

    Liitu uudiskirjaga

    Liitu Viimsi Artiumi uudiskirjaga ja ole kursis meil toimuvate kultuurisündmustega!

    Uudiskirja saajale eksklusiivsed sooduspakkumised.