1.05.2024 on Viimsi Artium ja kaasaegse kunsti galerii suletud!
en
OSTA PILET

Näitus avatud:

  • 05.12.2023 - 30.01.2024

Viimsi Kunstikooli näitus “Muusika iidol”

Viimsi Kunstikooli galeriis avatakse 5. detsembril Kunstikooli õpilaste loomingu näitus teemal “Muusika iidol”. See ainulaadne näitus on inspireeritud muusikast, mis on mõjutanud mitte ainult meie õpilasi, vaid ka laiemalt kultuuri. “Muusika iidol” kutsub külastajaid kaasahaaravale teekonnale läbi heliseva meloodia ja rütmide, tuues esile legendaarsete muusikute portreed, avades kahekõne muusika ja selle instrumentide ning kaunite kunstide vahel, luues silla unistuste ja iidolite maale.

Näitus keskendub õpilaste omaloomingule, kus iga kunstiteos annab visuaalse tõlgenduse iidolite isiksusest, loomingulisest stiilist ja muusikast, mida nad on loonud. Kunstnikud kasutavad mitmekülgseid tehnikaid ja stiile, et väljendada muusika mõju kunstilisel tasandil. Näitus avab dialoogi muusika, kunsti ja kultuuri vahel, pakkudes külastajatele võimalust sukelduda muusika ja kunsti mitmekesisusse ning avastada iidolite mõju ja kultuuripärandit.

Näitusel on pööratud suurt tähelepanu iidolite kajastamisel vormi ja värvide suhetele, luues visuaalse keele, mis kajastab nende muusikalise pärandi emotsionaalset sügavust. Iga kunstiteos on kujundatud nii, et värvivalikud peegeldavad iidolite isikupära ja loomingulist stiili, andes külastajatele võimaluse kogeda muusika visuaalset keelt. Näituse eesmärk on kajastada õpilaste emotsionaalsust ja loovust ning toetada kõiki suuremalt unistama.

Näitus jääb avatuks kuni 30. jaanuarini ja sissepääs on tasuta.

Galerii on avatud Viimsi Artiumi lahtiolekuaegadel.

    Liitu uudiskirjaga

    Liitu Viimsi Artiumi uudiskirjaga ja ole kursis meil toimuvate kultuurisündmustega!

    Uudiskirja saajale eksklusiivsed sooduspakkumised.