1.05.2024 on Viimsi Artium ja kaasaegse kunsti galerii suletud!
en
OSTA PILET

Etendused:

  • 02.02 kell 19:00
Piletid

Kelli Uustani plaadiesitluskontsert “Hinge tõmme”

Laval Kelli Uustani trio feat. Kaspar Uljas ja Martin Kuusk. 

Laulja ning laulukirjutaja Kelli Uustani andis 2023 aasta algul välja oma kolmanda autoriplaadi  “Hinge tõmme”, mis on tervikuna ühe naise ja ühe suhte lugu. Nüüd siis ka vinüülina. Plaat on täis mahlakaid, kohati pisut koomilises võtmes hetki argielust ning kuulajal on võimalus nende hetkedega samastuda. On flirti jazzi, popi, maailmamuusika ja muusikateatri žanritega.

Kelli Uustani on laulukirjutaja, arranžeerija, muusikateatri näitleja, häälekoolitaja, õpetaja Muusikalikoolis ning Viimsi Muusikakooli vastloodud jazz-pop osakonna juht. Ta on muusikaga püüdnud joonistada peegeldusi päriselust ja suhetest nii nagu nad on. Oma ilu, murede ja rõõmudega. 

“Plaadi loomist inspireeris elu ise. Ümbristev. Mu enda elus toimuv ja juba toimunud. See on päris suures osas autobiograafiline. Ühe naise lugu. Ühe armastuse, ühe suhte lugu, kuhu mahuvad rõõm, ootus, armumine, lapsed. Ning ka pahupooled — pettumine, maailmade lahknemine. Nagu üks hingetõmme. Algab n-ö proloogiga, milleks on lugu “Perspektiiv” ja lõpeb palvegaKogu plaat oma teatraalsuses on tervikuna siiski üdini positiivne ja elujaatav” tutvustab albumit Kelli Uustani. 

Kontserdile on kaasatud lauljanna enda trio täiskoosseisus, kes ka albumil esindatud — Mathei Florea klaveril ning Robert Nõmmann kontrabassil. Lisaks külalistena nii plaadil kui kontserdil bandooniumimängija Kaspar Uljas ja klarnetist Martin Kuusk

    Liitu uudiskirjaga

    Liitu Viimsi Artiumi uudiskirjaga ja ole kursis meil toimuvate kultuurisündmustega!

    Uudiskirja saajale eksklusiivsed sooduspakkumised.