1.05.2024 on Viimsi Artium ja kaasaegse kunsti galerii suletud!
en
OSTA PILET

Konsert:

  • 13.02 kell 19:30
Piletid

Jazz@Viimsi Artium

Espen Berg, Maria Väli, Ara Yaralyan

Esmakordselt kokku tulnud triot ühendab Norra pianisti Espen Bergi unikaalne harmoonia käsitlus, Eesti laulja Maria Väli helge tämber ning Armeenia kontrabassimängija Ara Yaralyani dünaamiline bassimäng. Kolme erineva muusikatraditsiooni sulandamisel loovad muusikud erilise helimaailma. Trio esitustes põimuvad originaallooming, jazziklassika ja põnevad tõlgendused Eesti ja Norra lugudest.

Espen Berg (klaver) on hinnatud Norra pianist ja helilooja, kes nii üksi kui ka koostöös erinevate tuntud artistidega (Silje Nergaard, Mathias Eick, Hanna Paulsperg jpt) annab pidevalt kontserte Euroopas ja Aasias. Aastal 2023 valiti Espen ametlikuks Steinway Artistiks. 2023. aastal andis Espen Berg välja ka kaks live sooloalbumit “The Nidaros Concert” ja “The Hamar Concert”.

Maria Väli (vokaal) on Eesti lauljatar ja muusikalooja, kes peamiselt tegutseb tunnustatud a cappella ansamblis Estonian Voices, kuid tegutseb aktiivselt ka soololauljana. Lisaks albumitele, on Maria välja andnud ka noodiraamatu “Mitmed viisid mitmel häälel” (2021), mis hõlmab endas arranžeeringuid vokaalansamblitele. 

Ara Yaralyan (kontrabass) on Armeenia päritolu muusik ja helilooja, kes on üks hinnatumaid kontrabassimängijaid Eestis. Sellest annab märku fakt, et aastal 2023 nägi ilmavalgust neli uut albumit, millel Ara mängib. Üks nendest albumitest on Ara enda välja antud “Alone And Together”.

Rohkem infot:
https://espenberg.no/
http://www.arayaralyan.eu/
https://www.mariavali.com

    Liitu uudiskirjaga

    Liitu Viimsi Artiumi uudiskirjaga ja ole kursis meil toimuvate kultuurisündmustega!

    Uudiskirja saajale eksklusiivsed sooduspakkumised.