1.05.2024 on Viimsi Artium ja kaasaegse kunsti galerii suletud!
en
OSTA PILET

Etendused:

  • 08.03 kell 19:00
Piletid

Kaspar Jancise naistepäeva­kontsert Kriminaalse Elevandi ja Piduriga

“Pudru ja Kaspar” naistepäevakontsert on suurepärane võimalus nautida mitmekülgse loovisiksuse loomingut kogu ulatuses ühes kohas korraga. Kaspar Jancise muusika, kunst ja animafilm läbi kahe korruse, Viimsi Artiumi Kaasaegse kunsti galeriis. Lavale astuvad ansamblid Kriminaalne Elevant ja Pidur.

Kaspar Jancis on olnud tegev kodumaisel muusikamaastikul aastast 1993 mil astus üles ansambel Vennaskond koosseisus. Paraleelselt Vennaskonna laulude kirjutamise ja esitamisega oli ta ka punkansambel Operatsioon Õ asutajaliige. Muusikaliste eelistuste arenedes tekkis Kaspar Jancise ümber ansambel Kriminaalne Elevant, mis on olnud autori peamine kollektiiv aastast 2002. Kaspar Jancise heliloomingut esitavad autor kitarril, Danel Aljo (saksofon), Eno Kollom (löökriistad), Henry Tiisma (kontrabass) Kriminaalne Elevant on senini tegutsevate asutajaliikmetega andnud välja 4 stuudioplaati ning sountracki filmile Röövlirahnu Martin. Pärast edukat kultustummfilmi Nosferatu, Väike Õudustesümfoonia (1922) muusika loomist ja elavat esitamist on ansambel salvestanud Kaspar Jancise poolt kirjutatud heliridu paljudele etendustele, telesaadetele, multifilmidele ning muudele meediumitele. Ansambel on esinenud kontsertkavaga nii meil kui mujal. Kriminaalse Elevandi muusika on tuntud oma eklektilise helikeele, plahvatusliku energia ning ootamatute pöörete poolest.

Ansambel Pidur on Kriminaalse Elevandi baasil loodud muusikaline rühmitus mis esitab Jancise laule läbi aegade, kooseisu on lisandunud Annabel Triebstock ( viiul ja vokaal ).

    Liitu uudiskirjaga

    Liitu Viimsi Artiumi uudiskirjaga ja ole kursis meil toimuvate kultuurisündmustega!

    Uudiskirja saajale eksklusiivsed sooduspakkumised.