1.05.2024 on Viimsi Artium ja kaasaegse kunsti galerii suletud!
en
OSTA PILET
01.03.2024 - 31.03.2024
  • 11.03 kell 17:00

Näitus on tasuta.

Igavest kevadet otsides

Lilli-Krõõt Repnau
Kaija Kesa
Helen Tago
Katrin Kaev
Liina Lindenburg
Noole Mägi


Hele. Roheline. Heleroheline. Äsja puhkenud pungadest vabanenud puude lehed, kevadise metsa lõhn, porised jalajäljed – kõiges selles on midagi lootusrikast, mis erineb oluliselt sügisel talvele vastu astumisest. Laste kilked põimuvad lindude sädistamisega. Veevulin, mis kannab talve jooksul kogunenud energiat, on nüüd valla pääsenud, möllates nagu nooruki veri. See on uute alguste aeg: pakatav, värske, täis energiat ja elu mahladest tulvil. Habras ja hoidmist väärt, kui ainult oleks võimalus…

Graafika.ee stuudio kunstnikud on püüdnud kõike seda tabada, kasutades graafika meediumi lõputuid võimalusi. Üheskoos otsime erinevaid kevade avaldumise vorme, tekstuure, lõhnu ja värvinguid ning kutsume Sind kaasa “Igavese kevade otsingu” rännakule. 
Graafika.ee on juba 13. aastat ühises stuudios ja galeriis tegutsevate kunstnike grupp, kus on esindatud graafikud Helen Tago-Mullaste, Lilli-Krõõt Repnau, Kaija Kesa, Liina Lindenburg, Katrin Kaev ja Noole Mägi. Meie eesmärgiks on kaasaegse graafika edendamine ja mõtestamine ja laiemale ringkonnale tutvustamine. Lisaks ühisele stuudiole seob meid ka huvi uute ja keskkonnasõbralike graafikatehnikate vastu. Koos korraldame oma hubases Maakri tänava stuudios näitusi ja töötubasid nii suurtele kui väikestele graafikahuvilistele. 
Seekordne ühisnäitus “Igavest Kevadet Otsides” on meie grupi jaoks esmakordne väljaspool stuudiot toimuv näitus, kus kõik liikmed on esindatud. Näitus on avatud 1. – 31. märts Viimsi Artiumi Kunstikooli Galeriis, ametlik avamine ja kunstnikega kohtumine toimub 11. märtsil 17.00.

Viimsi Kunstikooli galerii 1. korrus

SA Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi ARTIUM

Randvere tee 20, Viimsi vald, Harju maakond

    Liitu uudiskirjaga

    Liitu Viimsi Artiumi uudiskirjaga ja ole kursis meil toimuvate kultuurisündmustega!

    Uudiskirja saajale eksklusiivsed sooduspakkumised.